sunnuntai 21. helmikuuta 2010

 


 

Tässäpä vähän kuvia eiliseltä päivältä, käpsyteltiin tuolla aurinkoisessa mutta kylmässä säässä ja kerrankin muistin ottaa kameran mukaan :D

Eilen otin oikein mainiota tottista Sylvin kanssa, meillä oli vieraita niin Sylville oikein hyvä aika ottaa tottista kun koko ajan mieli olisi tehnyt mennä antamaan vieraille keppi heitettäväksi, käytin sen sitten hyödyksi.

Ollaan nyt otettu muutamia kertoja liikkeestä maahan menoja lenkkeillessä ja kesken luokse tulon maahan menoja, mielestäni hyvin on mennyt yksin reenatuksi. 
Tätä siis otin eilenkin.
Myös noutoa otin ihan noutokapulalla ja
seuraamista & käännöksiä.

Tänään oltiin pitkästä aikaa varikolla reenamassa hakua ja sehän meni oikein hyvin siihen nähden että ollaan viimeksi oltu joskus ennen joulua reeneissä mukana.
Tuuli oli tänään hyvä reenata.

Otettiin aluksi muistutukseksi haamulla helppo maalimies, joka löytyi betonirenkaasta. 

Sitten vaikeampi piilo kun tuuli painoi hajua ihan muualle missä maalimies oli, teki pitkään työtä ennen kuin helpotin ja sitten sieltä löytyikin ihan helpolla se maalimies, tein sen "mokan" että helpotin liikaa lopussa, mutta toisaalta teki niin pitkään työtä ja näytti merkkiä että kohta hiipuu into kun haisee muttei löydy niin sitten saatiin into säilymään kun se vihdoin löytyi peräkärrystä.

Sitten otettiin taas näytöllä että tuolla se menee ja vein koiran nurkan taakse odottelemaan, että maalimies kerkisi piiloon, mutta eihän se sinne jäänyt vaan se kiva tennispallotäti löytyi romukasan keskeltä :)

Viimeinen otettiin kasvihuoneen sisälle joka olikin aika helppo ja siihen oli hyvä lopettaa..

Minusta Sylville se 4 maalimiestä on aika hyvä määrä, ainakin tänään.
Sylvi palkataan leluilla, heittämällä pois ennen kuin kerkeää käteen napata, ei siis ole vihainen mutta liian innokas jotta on maalimiehet saaneet tuta kun Sylvi tulee..

Sitten annettiin vielä juosta Sylvi ja Castro keskenään hetken aikaa, oli aika hauskaa koirilla ja omistajilla :D

Rita oli käynyt Jonin ja tyttöjen kanssa laskemassa pulkkamäkeä ja kylän lenkkiä ympäri käppäilemässä :)


Tälläistä tänne pihalla myrskyävään talvi-iltaan, uunissa tulet niin sisällä mukavan lämmin :)