keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Pitkästä aikaa!

Kevät eteni kesäksi ihan tuossa huomaamatta, meillä piti olla AD-koe toukokuussa mutta kun se oli niin etäällä niin se vaihdettiin heinäkuulle ja nyt se olisi sitten 17.7. Lieksassa.

Sylvin kanssa ollaan huonosti treenattu kun oli ensin juoksut ja sitten hyvä omistaja eli minä itse juoksutin auton kanssa mökki tiellä Sylviä ja siellä oli ollut sitten teräviä kiviä johon neiti repi kummatkin etutassunsa ja paranteli niitä sitten useamman viikon.
Uimassa ollaan jokusen kertaa käyty ja kotitottista jonkin verran otettu.


Rita on vaan ollut, syönyt, uinut ja lenkkeillyt, ihana pikku dreeveri joka ui ja käy noutamassa keppiä kun Sylvikin niin tekee, hauskaa :) 
Karvanlähtö Ritalla on nyt ihmeellinen harmimme joka häiritsee siinä määrin että ei RIta ole saanut olla sohvalla, jossa rakastaisi maata, mutta hetken makaamisen jälkeen sohva on ihan valkoinen niin kivaa se ei ole,  mietintään menee että kokeillaanko jotain uutta ruokaa..

Tytöt ovat tutustuneet uuteen tuttavuuteen Seita lapinkoiraan, ensin meinasi tulla tappeluita mutta kovalla sitkeydellä saatiin tytöt toisiaan sietämään ja nyt kaikki kolme neitiä voi olla irti samassa tilassa ja koska Seita on meidän elämässä toivottavasti tulevaisuudessakin niin tämä tottuminen on välttämätöntä.


Tämmöistä tälle kertaa, yritän taas löytää itsestäni aktiivisemman kirjoittajan ja kouluttajan.