tiistai 27. huhtikuuta 2010

Tallielämää

Ollaan suurimmaksi osaksi päivät vietetty tallilla kun itse siellä töitä teen niin koirat ovat saaneet mukana olla, edelleen irti kumpikin, kuonokoppaset päässä niin ei sitten ainakaan tule narttujen kesken nahisteluja.. Sylvi ja Lellu uusilta nimiltään äly ja väläys tai nuija ja tosi nuija, saavat välillä sellaisia idioottimaisia karkaamis vimmoja, hähää mepä mennäänkin nytten tuonne ja tuonne eikun mennäänkin TUONNE.. etsi niitä sitten naapurista tai karavaani alueelta tai onko ne menneet jäälle ja hukkuneet, pieniä kauhun hetkiä itselle aina välillä.. Mutta kaikista mukavinta on nähdä miten onnellisia ja väsyneitä koirat ovat työpäivän jälkeen :)

Yks päivä tuossa käytiin koirien kanssa kukkosen saaressa ja koirilla oli hauskaa..

Tottista Sylvin kanssa ollaan otettu pieninä pätkinä, tallilla lähinnä maahan menoja.. Kun vien hevosia tarhaan niin Sylvi yrittää tulla siihen paimentamaan, käsken maahan odottamaan jotta saan hevoset irti laskettua ja sitten vapaa käsky, niin ne ei olekkaan enää sitten kivoja paimennettavia ja hepat saa olla rauhassa.. mutta annas kuules kun minä menen heppojen tarhaan niin heti tulee hätä jotta nuo isot möröt syö miut ja nyt ne on pelastettava.. :)

Eilen otin pyörän ja ajelin Sylvin kanssa ad-koe vauhtia sellaisen 10 km matkan, hyvin meni mutta ehkä pitää olla parin päivän lepo tauko ennen koetta, tuo päivän tallilla viuhtominen vie veronsa näköjään..

Tämmöstä tänään :) Jotain uutta taas toisen kerran!